Monday, November 23, 2009

Cerita ceriti

Tengok tu adikk.....

Kakak & umi


Adik & umi




Buat-buat sms ke sayang?

Adik nak fight ke?

Gelak banyak nangis pun banyak

Aksi happy kakak

Assalamualaikum...

Berhabuk rasanya blog nie...he he, bukannnya tak nak update cuma mood tu tak datang......sajer jer...kalau nak menempek kat Ratuhati ada lak masa kan...2 @ 3 minggu lebih suka baca entri kengkawan jer..termasuk la RH, tak banyak pun yang saya reply hu hu...

Ok nak cerita sikit tadi saya baru terima surat dari HR....eiiii belum bukak envelop tu dah agak ni mesti surat panggil untuk exam perkhidmatan...ta da...memang betul! ya allah tolong la satu habuk pun tak baca apa lagi...apa la nak jadi dengan aku ni..wakakaka time ni baru sibuk nak tanya sana tanya sini..yer lah risau tau...member cerita ada yang 4 kali exam pun tak lulus lagi...waaaaa takut...bukan apa kalau lulus cepat la saya confirm he he.....yang lain pun tak settle lagi ada hati nak confirm cepat..uwekkkk

Layan la pic semalam ke atas tu, g McD...kakak nek angin semalam, tido tak cukup...elok berhenti depan McD jer mood dia elok balik...adik macam biasa la happy jer....cayang anak umi...

2 comments:

  1. JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

    6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
    20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

    15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
    16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

    23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    016 2128740 (EYRA)

    ReplyDelete